Graft – De Rijp

Stichting Zomerspelen Graft–De Rijp 20 jaar!

 Mededelingen Zomerspelen 2021

Helaas hebben wij door de Corona maatregelen het jaarlijkse evenement  Zomerspelen  in 2020 niet kunnen uitvoeren. Wij als bestuur baalden hier behoorlijk van. Er lag een  heel leuk evenementenprogramma klaar. We namen de beslissing om  de mooiste onderdelen van het programma over te hevelen naar 2021.

Nu april 2021 zijn we gezien de veel beperkte maatregelen die nog van kracht zijn, in afwachting of de Zomerspelen 2021 in de week van maandag 16 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021 nog wel geheel of gedeeltelijk door kunnen gaan. Een “plan B” programma wordt onderzocht. Een programma met veel buitenactiviteiten zonder dat daar veel volwassen vrijwilligers bij nodig zijn of het nu nog zeer beperkte busvervoer.

Toch hebben we ook nog wat vrolijks te melden! Op 11 april 2021 bestaat de Stichting Zomerspelen Graft-De Rijp officieel 20 jaar, officieus 22 jaar. Dat houdt ook in dat de kinderen van de toen deelnemende Zomerspelen-kinderen nu ook al deelnemers zijn en hun ouders soms onze vrijwilligers.

Al die ondernemers en verenigingen die hadden toegezegd in 2020 een workshop uit te voeren of ons te ondersteunen, heel erg bedankt! Iedereen sterkte en hopelijk kunnen wij dit jaar weer een beroep op jullie doen.

De Zomerspelen 2021 worden onder voorbehoud van de Coronaregels gehouden van maandag 16 augustus t/m zaterdag 21 augustus. (Laatste week schoolvakantie.) Begin mei 2021 zullen wij de beslissing moeten maken of we door kunnen, een “plan B” kunnen opstarten of helaas weer een jaar moeten overslaan.

Hopelijk tot ziens in augustus!